Vidimo se slijedeće godine …

Iza nas je su još jedni  PMIDayz-i10. po redu,  po mnogima, jedni od najboljih!

Tema konferencije „Projekti su svuda oko nas“ dala je potrebnu širinu, koja je omogućila svakom predavaču da sa strašću govori o temi kojom se bavi. U temu konferencije nas je uveo Nenad Bestvina sa predavanjem kako rezultati projekata (koji mijenjaju svijet) utječu na širu zajednicu…  Uz emotivnu priču Tomice Đukića kako upornošću doći do chef-a Hrvatske nogometne reprezentacije i kako skuhati dobar rižoto, nadovezao se dr. Igor doc Berecki sa pitanjem  možemo li živjeti vječno, ako mozak spremimo u računalo.

Fran Mikuličić nas je ohrabrio da ne odgađamo ostvariti svoje snove uz obavezno „Odnija vrag prišu!“, dok je Davor Perić, nekima ostvario snove, kao voditelj projekta izgradnje Pelješkog mosta!

Jasna Pleho je pokazala neočekivanu sličnost između joge i vođena projekata, a Igor Peško odgovorio na vječito pitanje o mogućnosti agilnog vođenja građevinskih projekata. 

Pretkonferencijske treninge  – Public speaking by Mirjana Štrbac (Mime) i Discipline Agile Transformation by Miroslav Aničin, polaznici su ocijenili najvišim ocjenama!

Opuštanje je donio obavezan team building u vinariji Kusić u Zmajevcu. U igrama ljudski stolni nogomet, streličarstvo i kviz sa pitanjima iz Potjere, žir unter se pokazao ključnim za pobjedu.  Uz puno zabave,  čobanac i neizostavne tamburaše, puno pjesme i smijeha, završili smo i ove, 10. po redu, PMIDayze!

Vidimo se slijedeće godine, tko ne dođe, sam si je kriv!