Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka

Udruga se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca prijave.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).

Udruga neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo osobama kojima su ti podaci nužni za obavljanje organizacije događaja. Svi članovi Odbora Udruge i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Udruga se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima korisnika na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Udruga ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

Udruga informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito daje kupcima mogućost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka koji se evidentiraju prilikom registracije, korisnik je dužan o promjeni obavijestiti Udrugu. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, Udruga ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu prijave.