PMIDayz: “Uspješni projekti – mit ili stvarnost”

Veliko nam je zadovoljstvo što Vas možemo pozvati na PMIDayz – konferenciju koja promicanjem specifičnih disciplina i metoda u vođenju projekata doprinosi sve većem broju uspješno dovršenih projekata, koji dosezanjem planiranih ciljeva višestruko vraćaju uložena sredstva. Konferencija će se održati u organizaciji PMI Osijek i Centra za poduzetništvo Osijek. Ovogodišnja tema

Uspješni projekti – mit ili stvarnost

predstavlja uspješne projekte iz regije koji su spojili ekologiju, turizam i održive izvore energije, te zahvaljujući jasnoj viziji, strastvenoj upornosti te uspješnim vođenjem, ostvarili i više od očekivanih rezultata. Osim mnoštva inspirirajućih predavanja tijekom prvog konferencijskog dana, svakako ne propustite tijekom drugog konferencijskog dana doživjeti sasvim neobičnu avanturu sudjelovanja u projektnom timu u srcu Baranje, gdje će uspješni voditelji projekata odmjeriti snage u direktnom duelu, primjenjujući sva znanja agilnih metodologija.

Prvi konferencijski dan će se održati

16. svibnja 2014. (petak) od 10:00 – 17:00

u konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora BIOS (Objekt A),
Osijek, J.J. Strossmayera 341

Uvodnu riječ dati će Marija Bajica, predsjednica PMI Hrvatska, zatim se nastavljaju predavanja. U pauzama između predavanja iskoristite vrijeme za razmjenu iskustava i druženje uz degustaciju ekoloških proizvoda. Više vremena za razmjenu iskustava, u gastronomskoj atmosferi, možete pronaći u petak poslijepodne/navečer na drugom dijelu konferencije koji će se održati na Orlovom putu, gdje ćemo, nakon razgledavanja prvog eko gospodarstva u Hrvatskoj, čuti nekoliko predavanja o agilnom vođenju projekata, te izvršiti detaljniju “analizu” ekoloških proizvoda.

Ne propustite mogućnost stjecanja 10 PDU bodova za oba konferencijska dana!

HVALA SPONZORIMA

pmidayz2014_sponzori